mari berteman

penggunaan 'aku' lebih sempurna bagi penceritaan dan penulisan. da view tu, mehh la follow. no worries, InsyaAllah following back. maaf & terima kasih.

Wednesday, June 30, 2010

kau tuju tuk aku kan Moi ?

kirimkan khabar ini wahai angin.

sampai sekarang ni, bulan baru sedar, die rindu kat pungguk. oh pungguk. nape la kau tinggalkan bulan sorang sorang pungguk oi. bulan tu nk menyinari bumi pown tak semangat. apetah lagi musim ujan ni. dihimpit awan awan yang gemok tu. lagi la segan bulan nk keluar menyimbah cahaye. selalu ada bintang bintang jadik kawan. ni bintang pown takde. lagi la malu bulan nk keluar. balek la pungguk. bulan merindu ni :(

si pungguk

- entry terbaek oleh Momoii Mohamad. mmg memahami perasaan. kau saja ja an , tujukan wat aku. i love you la moi. adoi pungguk , bulan mmg benar benar merindui pungguk. sapai kapan deyh mahu menunggu ni. pulang la cepat. penat bulan tunggu macam tunggul ! HAHAHAHA. nasib boleh kol awak, pasal awak pakai number China, terubat rindu ini. muah muah. tapi aku wondering macam mana orang China blh hafal number telefon mereka, sini tengok +8615222473182. nahh panjang kan ? fuhhhh ! seminit 50 sen, tapi sayang punya pasal aku kol ja la. HAHAHAHAHAAH. janji dengar suara kau yang gemersik. nonnnn adooo.

3 comments:

si pungguk said...

haha.
mmg tuju untuk kau pown.
kau kan tgh derita merindu.
huhuuuuuu

...cikisz... said...

wa siap bg no telefon.. bole kol ni..yahoo!!!

anak wak rosli said...

si pungguk . kalau derita merindu. harusla nyanyi lagu thu ! HHAHHA

cikisz . sila la kol. klu xberjoget joget kredit awk. HAHAHA . saya kol, terus bill kena blocked. ;p