mari berteman

penggunaan 'aku' lebih sempurna bagi penceritaan dan penulisan. da view tu, mehh la follow. no worries, InsyaAllah following back. maaf & terima kasih.

Thursday, June 3, 2010

selera naga .

sekarang ini 'budak' memang tengah nak membesarkan . bagi saja semua tidak ditolak nya . *ok tolak batu dengan kayu ja * ya selain dari itu telan terus tanpa berfikir panjang . 'budak' ni pun comel comel ja sekarang , dah macam tong ikan pun ada juga aku tengok . tapi dia buat tak tahu ja , katanya redha saja dengan ketentuan tuhan . padahal bukan tak boleh ubah, saja ja tak mahu mengubah . adoiii . 'budak' ni tadi pergy lunch dengan cinta mati dia , si Ina aka Umie dia . dia order bakso selepas tu balik dia singgah Perling Mall order double spicy chicken mcdeluxe . Nahhhh kau , memang selera naga kau ni 'budak' . jap lagi nak kua , tak tahu apa lagi dia nak telan . HAHAHAHAAHAHA

*budakygdimaksudkanialahsiCacaRMlasapalagi*da macam famili ogre pun ada gak 'budak' nie. HAHAHAH

4 comments:

eliana elle said...

biasalah..budak ni kan ade bela antu raya..thats y dia jadik cenggitu! gagagagagga

cucu dollah said...

siot ja ! kita makan ayam manyak sangat la awak ! HAHAHAHA

eliana elle said...

eh jgn mkn hayam manyak2..lec culinary kite ckp, makan hayam manyak2, akan mensebabkan breast kite besar! eh nk tnya, breast awk besar tak?? hahahahhahahahahahahahhha.. ayam manyak suntik hormon!!! efek kt badan kite!! heeee

cucu dollah said...

breast besar la bawu besh ! Hahahahaha