mari berteman

penggunaan 'aku' lebih sempurna bagi penceritaan dan penulisan. da view tu, mehh la follow. no worries, InsyaAllah following back. maaf & terima kasih.

Tuesday, July 13, 2010

alam baru itu bukan alam barzakh

orang selalu cakap kalau g UiTM Shah Alam memang CULTURE SHOCK. seriously memang benar wei. tu la yang aku hadap sekarang. sebenarnya aku ni da terbiasa dengan kehidupan semua nya sudah tersedia didepan mata. kenapa aku cakap macam tu ? hmmmm. aku memang terkejut plus jakun la wei. bayangkan nak guna cc pun kena tulis nama dan tunggu selama sejam. tu pun nk gunakan printing nya line. memang berdarahlah kan.

makan ? nahh kau. memang sangat crowded di dataran tu. aku pening kepala. tgk orang bersepah sepah. asyhukkkk ! nk order ? sila ambil kertas dan pen di kaunter dan tulis nk makan apa. oh jangan lupa sila tuliskan nama. HAAHHAAHAH. number telefon nak tak bang? apa ada hal :)

best part, hostel aku betul betul depan fak kejuruteraan, cuci mata yaww. AHAHAHAHHA ! buka tingkap boleh nampak dan pilih pilih ya. HAHAHAAHAHA. Caca RM sila kembali pada niat utama atau niat asal ya.

menangis? tipu la tak. tp aku tak nangis terang terangan la segan bai. dak degree nangis depan orang. elak kena gelak ja. AHAHAHAHA. pas umie hantar aku, terus aku mandi sambil menangis. nak tidur juga jangan dilupa. buka gambar kat hp then nangis. terus up jadi wallpaper.

kemas baju? tidak. mood aku tak mari lagi nak mengemas. semalam da bikin. baru sehelai baju ja aku nak sangkut terus aku simpan semula. malas la. banyak sgt baju aku. ada sesiapa nk bikinkan untuk aku tak? selama ini ada ja :(

ala Caca RM kan besar, ramai kawan. pandai jaga diri ja la. on9 letak tepi dulu. t once da setel semua. baru boleh la heh Ca. so akhir kata, jyeaaaahhh
Selamat datang dunia PELAJAR!
uitm dihatiku.
:b

2 comments:

Ku Fyna said...

ahahahhaha
akk.. akk..
mcm x biaser lak!
da 2 bulan membesarkan badan kat umah pastu malash larh???
gitu?

Caca RM said...

eh eh eh, sedap dia ja kan nak kutuk orang. nanti dia belajar jauh jauh. rasa lah dia mcm mana. HAHAHA