mari berteman

penggunaan 'aku' lebih sempurna bagi penceritaan dan penulisan. da view tu, mehh la follow. no worries, InsyaAllah following back. maaf & terima kasih.

Wednesday, June 29, 2011

aku sangat berwibawa okay!

sorry guys, lama tak update. busy kalahkan ahli parlimen (ayat cliche, bosan). aku tak da masa tuk hadap lappy pinky terabur screen aku ni. sebab aku busy. kalah menteri (lagi sekali, ahhh). pasal apa aku tak sempat sempat nak hadap lappy pinky terabur screen ni? sebab aku tak punya masa tuk nya.

aku kena jaga dan teman Umie, nenek aku jaga moyang aku. dia sakit. umur lingkungan 90 tahun mungkin (maaf jika tersilap). Nyang aku ni duduk Spore, tapi haritu dia jatuh. lepas tu dia nak bertukar angin duduk JB. aku tolong lah jaga dia dekat Skudai, rumah lama aku sana.

nak dijadikan cerita, aku terpaksa (kasar sgt terpaksa tu, aku ikhlas lah. HAHA) berulang alik juga lah ke sana tiap hari. pagi pagi aku dah pergi sana. lewat petang balik. sebab waktu siang, tiada orang kat sana, tinggal nenek dgn nyang aku ja berdua. pakcik aku kerja. malam pakcik aku ada lah.

tidur pun lewat, sebab sedang berjinak jinak merpati mendapat cinta. lepas tu dah dapat makanan lari. boleh gitu ? HAHAHAHA. takda lah. berkawan biar beribu, bercinta biar satu. (sedapkan hati)

jadi bila dah hari hari jadi driver tidak berbayar kepada umie aku ni, aku penat jugalah kan. memang taklah aku nak mengadap lelama depan lappy. ini pun merajinkan diri. jiwa rasa kosong. lama tak update. takut peminat lari. HAHA.

last but not least, jaga diri ya semua. sebab semenjak dua menjak ni bila malam menjelma kepala ni pusing pening. fuhhh, kalah bola boling spinner nya. sebelah ja ya. tak pun dia tangkap belakang ja.

oh ya, cinta takkan datang kalau tak dicari. selamat malam.

2 comments:

aisyah ahmad said...

ni bukan babysitter..mothersiter..hehehe

NormaLiza Mah said...

hAI.... DROP BY TGK2 ENTRY...
nk tanya sikit, header gmbr awak tu kedai makan kat mana tu?
+ klik2 tmbh tabung nffng..
singgah2 lah di laman saya..
dan klik2...