mari berteman

penggunaan 'aku' lebih sempurna bagi penceritaan dan penulisan. da view tu, mehh la follow. no worries, InsyaAllah following back. maaf & terima kasih.

Monday, June 13, 2011

entry ini entry bergabung. nak tuju lagu boleh?

okay entry kali ini aku namakan entry gabungan. ala macam Akim Ahmad *pujaan* dengan Stacy tu nyanyi lagu Jahatnya Cinta sesama. HAHA. pasal apa gabung ? pasal entry ini entry ucap selamat. tapi bukan kenduri doa selamat atau entry selamat malam. yeah! korang kan tahu aku ni macam mana, tahap rajin aku sangat disanjung tinggi untuk mereka cerita. kalau time kelas, uii rajin aku update jangan dikata. kalau Abg Nara. tp bila cuti? berkahak lah! so cakap banyak takda guna. HAHA.

apa cerita selamat nya ? okaylah. selamat pertama adalah. *drum roll pls* Selamat Ulangtahun Sayang. siapa sayang? 9. Jun tarikh keramat dimana dia dilahirkan oleh ibunya dan aku juga terbongkang lahir ke dunia sebab dia. siapa lagi kalau bukan, UMIE ! yeah! HAHAA.
aktiviti yang dilakukan? harijadi tu jatuh pada hari Khamis, so abah ambil cuti lah. kitaorang takda la celebrate bagai nak rak kan. HAHA. biasa biasa ja. memandangkan semua pun ada pat rumah. so macam biasa, awal pagi dah kena kejut. siap. lalu pergi makan makanan indonesia. Nasi ayam penyet dekat Restoran Ayam Penyet Endang, terbaik! sangat. dah kenyang, ingat nak layan #KLGangster lah kan. sekali pergi City Square nahh kau #BBNU beratur ramai gila. pening kepala. cancel. apa lagi. masuk Singapore, shopping! Yeah! macam tak pernah pula kau masuk Spore kan. padahal, relatives kau pun kat sana. deng deng! mana ja pergi kau shopping? sempat singgah IKEA. puaskan hati. tengoklah muka berlagak dia dapat shopping kan. HAHA. aku siap bikin kan photoshoot tuk adik adik aku lah dalam IKEA tu. layankan. malam, abah ada game. so lepak kat club. bunyi macam real. HAHA. padahal mcm golf club macam tu lah. ada gym, bowling alley, swimming pool, etc. adik adik aku swim. aku ?

okay, move to de next selamat is.. Selamat Pengantin Baru for my couzy.
p/s: tuk umie, hadiah akak tuk umie, umie tunggu ja nanti akak hadiah kan umie menantu juga heh. HAHAAHA! Mesti umie suka guling guling. HAHAHAA. ok. bai !

4 comments:

si pungguk said...

happy belated birthday umie ♥ :)

Caca RM said...

thank you pungguk. dari anak umie. HAHAA. umie kirim salam. umie cakap thank you :D

EZAN IDMA said...

amboi menantu :) happy belated befday umi:)

Caca RM said...

HAHA. haruslah bagi hadiah menantu, mesti bunga bunga hati umie. hekhek. anyway thanks ya :D