mari berteman

penggunaan 'aku' lebih sempurna bagi penceritaan dan penulisan. da view tu, mehh la follow. no worries, InsyaAllah following back. maaf & terima kasih.

Tuesday, December 14, 2010

pantang org bersalin

baiklah, readers entry kali ini agak garang. kalau terasa atau pun menyampah sila pergi sebelum aku betul betul mengamuk jadi hulk yang color hijau tu. rooooaaarrrrr. bukan minta duit pun. kita ni konon konon la kan. haram.

jangan tanya aku kenapa asyik nak marah ja macam orang mengandung. semua pun punca dari kau. abaikan aku. buat aku rasa sedih dan tidak dihargai. argghh. kenapa begitu? susah sangat ke nak berlagak romantis sekejap. adoii. jatuh air muka?

aku baru nak feeling feeling bagi kau video Sabhi Saddi - Nadiku. harapan hancur bila dapat balasan macam tu. bagi la lebih sikit. memang la aku meroyan, pasal aku nak feeling oversea dengan kau. esok kau nak fly da. kau ada game kan. apa penghubung kita? internet. tu pun kalau kau ada masa nak online. kalau kau da penat, haram la. menanti aku. tolong lah layan perasaan manja aku ni sekejap. sekejap pun tak apa la. bukan susah pun.

come on, dunia makin maju tapi rasa cinta tetaplah kena bunga bunga. jangan nak kapak sangat. macam tu tak asyik la. kau kadang romantik, kadang macam nak petik ja hidung kau. sungguh tawan.

hargai ja la selagi orang yang kita sayang ada didepan mata. jangan nanti ia pergi baru nak tangisi. ini bukan sekali. ini bukan perigi tapi hakiki. bai

2 comments:

HafizYahya said...

Nice song babe..heee:)

Chubby Caca said...

what songs babe ? i dont get u.