mari berteman

penggunaan 'aku' lebih sempurna bagi penceritaan dan penulisan. da view tu, mehh la follow. no worries, InsyaAllah following back. maaf & terima kasih.

Friday, December 17, 2010

Pertandingan Peace ya.

hye reader, petang petang ni aku merajinkan diri tuk join contest by one Ezan Idma which is a Peace Contest. tetiba rajin ja nak join, saja ja membuang masa waktu petang dengan berfaedah. ok lets see
syarat-syaratnya:
1. mcm biase la. follow la blog Ezan Idma.

2. mesti ade blog dan mesti rakyat Malysia ya. si blogger lah.

3. letak banner contest ini di entry anda dan di sidebar berlink kan blog ni.

4. tagkan kawan.

5. tinggalkan link pada blog Si Ezan

6. tarikh tutup 1 Januari okayh.

7. hadiah? mystery gift from EZAN IDMA.

mehh lihat gambar peace mana yang aku pertaruhkan untuk kali ini. macam nak menghantar nyawa ke tali gantung yob aku rasa. HAHAHA. merepek.

nahh, gambar ni memang diambil tunggang terbalik bukan aku pepandai ja rotate nya ok. aku pun suka ia tertunggang langgang begitu. takpa yang penting si Ezan Idma ni nampak peace aku. chow.

tag:
Fyna Rosli
Atiqah Mazlan
Anna Faz Sam, yang lain nak bikin pun boleh silakan.

2 comments:

Sophia Rani said...

owhh.. peace yang terbalik.. terpaksa menrbalikkan laptop untk lihat kamu.. ngeee~

Caca RM said...

HAHAHA. ca memang shuka menda terbalik terbalik ni ;p